Toepassingen Abonnementen

Heeft u een brief ontvangen van ConnectMeNow?

ConnectMeNow.nl heeft zakelijk Nederland per brief geïnformeerd over de lancering van de ConnectMeNow button. Als u de brief heeft ontvangen bent u automatisch klant geworden van ConnectMeNow. Als klant van ConnectMeNow kunt u de button direct gratis testen op uw website. De handige instructiefilms op de website helpen u om de functionaliteit zelf eenvoudig te integreren op uw website en naar eigen wens in te stellen.

Met de handige ConnectMeNow belbutton op uw website kunt u gesprekken ontvangen op het telefoonnummer van uw organisatie. Bellers staan direct en gratis met u in contact. De bezoeker vult zijn nummer in op de belbutton op uw website en met één druk op de knop wordt er direct telefonisch contact gemaakt met de juiste persoon binnen uw organisatie. Met ConnectMeNow kunnen bezoekers van de website u gratis bellen!

Zonder brief direct gebruik maken van ConnectMeNow?

Heeft u geen brief ontvangen met inloggegevens maar wilt u wel direct de handige ConnectMeNow functionaliteit gratis uitproberen? Dat kan nu heel eenvoudig door een offerte voor het Free Abonnement aan te vragen. U ontvangt direct per e-mail unieke inloggegevens die u de mogelijkheid geeft om de button kosteloos op uw website te zetten en de eerste telefoontjes gratis te ontvangen via de ConnectMeNow functionaliteit.  

Gratis testen